Expeditie Robinson in Drenthe

In- & Outdoor activiteiten in Drenthe voor Jong & Oud

Expeditie Robinson

Ontdek de avonturier in jou met het Expeditie Robinson spel in de buitenlucht!

Ben jij klaar voor een avontuurlijke uitdaging in de buitenlucht? Met het Expeditie Robinson spel kun je de avonturier in jou loslaten en je vaardigheden op de proef stellen. Of je nu een echte Robinson Crusoe wilt zijn of gewoon op zoek bent naar wat spanning en sensatie, dit spel zal zeker aan je verwachtingen voldoen.

Dit spannende avontuur, geïnspireerd op de populaire tv-show, neemt je mee naar het strand, waar je met je team verschillende uitdagingen en proeven zult moeten doorstaan. Het draait allemaal om teamwork, fysieke kracht, mentale behendigheid en strategisch denken.

Het Expeditie Robinson spel biedt een unieke ervaring in de buitenlucht, waarbij je jouw grenzen kunt verleggen en nieuwe vaardigheden kunt ontwikkelen. Of je nu samen met vrienden, familie of collega’s speelt, het spel zal zeker voor veel plezier, opwinding en een beetje competitie zorgen.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek de avonturier in jou en ga de uitdaging aan met het Expeditie Robinson spel in de buitenlucht!

Expeditie Robinson als teambuildingactiviteit

Expeditie Robinson is niet alleen een spannend spel, maar het kan ook een geweldige teambuildingactiviteit zijn. Het spel vereist teamwork, communicatie en samenwerking, waardoor het perfect is voor het versterken van de banden binnen een team.

Door samen te werken aan uitdagingen en proeven, kunnen teamleden leren elkaar beter te begrijpen en elkaars sterke punten en zwakke punten te waarderen. Het spel biedt een kans om te leren hoe je effectief kunt communiceren en problemen kunt oplossen als een team.

Daarnaast kan Expeditie Robinson ook helpen bij het opbouwen van vertrouwen binnen een team. Door samen moeilijke momenten te overwinnen en elkaar te ondersteunen, kunnen teamleden leren vertrouwen op elkaar en op elkaars vaardigheden en capaciteiten.

Het spel kan ook een gevoel van gemeenschap en samenhorigheid creëren binnen een team. Het delen van uitdagingen en overwinningen kan zorgen voor een sterke band en een gevoel van trots en voldoening.

Expeditie Robinson is een geweldige keuze voor teambuildingactiviteiten, of het nu gaat om een bedrijfsteam, een sportteam of een groep vrienden. Het spel biedt niet alleen plezier en opwinding, maar ook waardevolle leermogelijkheden en een kans om samen te groeien als een team.

De speelduur is gemiddeld per programma circa 3 tot 3,5 uur. De minimale deelname is 15 personen, maar is mogelijk tot wel 1000 personen! De kosten zijn per persoon €35,00 voor het spel. Uiteraard is het mogelijk om een culinaire invulling rondom het programma te plannen. Neem contact met ons op voor de verschillende mogelijkheden, wij maken graag een programma op maat!

Alle activiteiten worden uitgevoerd door DM.Events

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten.

Sandra Kemp, Schoonebeek

Heerlijk

Mooie en rustige omgeving. Waar het heerlijk tot rust komen is.

Conny Boots, Facebook

Aanrader!

Een aanrader! Heerlijk rustig! Kids hebben alle ruimte om te spelen!

Melissa Sieben, Facebook