De Ridderzaal

Feestlocatie met een klassieke inrichting en uitzicht op het strand.

Beleef een bijzonder feest in de Ridderzaal

Wilt u een feest geven dat u en uw gasten nooit meer vergeten? Bent u op zoek naar een locatie die anders is dan alle anderen? Gaat u voor een grootse aanpak en wilt u honderden mensen uitnodigen?

Kies dan voor de Ridderzaal. Deze feestlocatie heeft een inrichting die u nergens anders zult vinden. De feestzaal is uitermate geschikt voor bruiloften, thema- en personeelsfeesten tot maximaal 350 personen.

  • Tot 350 personen
  • Sfeervol ingericht
  • Meerdere mogelijkheden voor de inrichting van de locatie

Unieke sfeer

Volop ruimte

Met ruimte voor maar liefst 350 gasten, is de Ridderzaal de grootste feestlocatie van Ermerstrand. Wij kunnen de zaal inrichten met zit- en loungegedeeltes, maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor statafels. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze precies bij de inrichting van de locatie passen.

Arrangementen op maat

De Ridderzaal is een ideale plek voor themafeesten of een avondvullend programma met verschillende activiteiten. Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest, maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

Lees meer

Bekijk hier de Ridderzaal in een virtuele rondleiding

Rondleiding of reserveren

Wil je de Ridderzaal van binnen bekijken? Wij geven u graag een rondleiding. Je kunt een afspraak met ons maken via de rode button aan de rechterkant.

ANDERE HORECALOCATIES

Een offerte op maat?

We regelen het graag voor je

 

Heeft u vragen over partijen of outdoor activiteiten, dan kunt u een e-mail sturen naar: sales-ermerstrand@vthooge.nl of bellen naar 0591-564014

Neem contact op

Wat bezoekers over ons zeggen

Communicatie was heel goed. We hebben van te voren goed kunnen aangeven wat we wilden. Er werd meegedacht. De locatie was supermooi aangekleed. Bediening top. Het eten was echt fantastisch!

Chantal en Rudy, LocatieSpotter

Het Ermerstrand is een erg mooie trouwlocatie! Het personeel is erg vriendelijk en er wordt goed meegedacht. Zeker een aanrader 🙂

Martijn en Elise, The Perfect Wedding

Wat een locatie en wat een top organisatie. Alles liep de hele dag vlekkeloos. Ook voor onze dochter en neefjes en nichtjes was het een hele mooie locatie. Met een ballenbak en al was het zeer kind vriendelijk. En het eten was ook heerlijk. Kortom een dag om nooit te vergeten!

Anne-jan en Bernadet, The Perfect Wedding