Trouwen

Diverse trouwlocaties op of aan het water.

Een onvergetelijke trouwdag op het Ermerstrand

Breekt de mooiste dag van uw leven aan? Bent u hiervoor op zoek naar een unieke locatie? Op Ermerstrand kunt u trouwen op de pier of aan het water! Ideaal aan onze locatie is  dat u de hele dag bij ons kunt blijven.  Van de ceremonie, het toasten en de bruidstaart, het diner en het spetterende feest. Bij ons kan alles op één locatie. En als klap op de vuurpijl kunnen u en uw gasten heerlijk bij ons blijven overnachten!

  • Geen kosten voor het gebruik van de locatie van oktober t/m maart
  • Bruiloft met ceremonie voor 2 – 350 personen
  • Diner, lunch en drankarrangementen
  • Trouwambtenaar, muziek en het perfecte draaiboek
  • Verschillende terrassen en zalen met eigen overkapping

Volledig ontzorgd trouwen op het strand en maximaal van jullie trouwdag genieten

  • Bruiloft met ceremonie voor 2 – 350 personen
  • Diner, lunch en drankarrangementen
  • Trouwambtenaar, muziek en het perfecte draaiboek
  • Verschillende terrassen en zalen met eigen overkapping

 

Heeft u vragen , dan kunt u een e-mail sturen naar: sales-ermerstrand@vthooge.nl of bellen naar 0528-235000

 

Ermerstrand

Meerdere trouw- en feestlocaties in een unieke omgeving

Onze locaties bieden plek aan gezelschappen van 2 tot 350 gasten. Een knus samenzijn in onze eigen Loft, een modern strandhuwelijk in De Beachclub of toch liever een huwelijk bij Woodstock met eigen privéstrand? De ontspannen sfeer, het strand, gezellige terrassen en het prachtige uitzicht maken jullie trouwdag tot een dag om nooit te vergeten! Jullie zijn van harte welkom om de locaties eens vrijblijvend te bekijken!

Liefde gaat door de maag..

Een ontspannen BBQ, uitgebreid buffet of een overheerlijk 3-gangen diner, veel is mogelijk! Met liefde serveren we ook de lekkerste hapjes tijdens jullie feest en sluiten we dit af met bijvoorbeeld een broodje beenham. Wij hebben het allemaal in huis.

Geen klassieke bruiloft, maar op zoek naar andere mogelijkheden?

Wij helpen u graag met leuke ideeën voor het invullen van uw mooiste dag! Bijvoorbeeld trouwen op The Dock, een toost met taart, een BBQ met uw dierbaren, maar aansluitend geen feestavond. Dus wel een complete dag, maar niet de ‘klassieke’ bruiloft? Alles is mogelijk en wij helpen u graag om het complete plaatje te creëren.

Mocht u dus op zoek zijn naar een ander soort bruiloft, kom dan zeker langs voor een vrijblijvend gesprek en een op maat gemaakte offerte!

Bekijk hier één van onze successen

Blijf overnachten op ons park, wel zo aangenaam!

Na een prachtige huwelijksdag kunnen jullie en de gasten blijven slapen op ons park. De volgende ochtend kunnen jullie samen, of met de andere slapers, heerlijk ontbijten en het huwelijk op een gezellige manier afsluiten.

Lees meer

Onze trouwlocaties

Wat bezoekers over ons zeggen

Het Ermerstrand is een erg mooie trouwlocatie! Het personeel is erg vriendelijk en er wordt goed meegedacht. Zeker een aanrader 🙂

Martijn en Elise, The Perfect Wedding

Fantastische dag gehad, Leuk personeel en heel lief en aardig!!!!

Jan en Marjan, The Perfect Wedding

Wat een locatie en wat een top organisatie. Alles liep de hele dag vlekkeloos. Ook voor onze dochter en neefjes en nichtjes was het een hele mooie locatie.
Met een ballenbak en al was het zeer kind vriendelijk. En het eten was ook heerlijk. Kortom een dag om nooit te vergeten!

Anne-jan en Bernadet, The Perfect Wedding