Woodstock

Een warme, sfeervolle locatie met een privéstrand aan het water.

Een sfeervolle locatie

Op zoek naar een bijzondere locatie? Een ruimte die sfeervol en warm is ingericht? Wilt u genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op uw feest kunt richten? Dan is Woodstock van Ermerstrand voor u de aangewezen plek. De locatie is geschikt voor feesten van 10 tot 80 personen. Deze prachtige feestlocatie is gelegen aan het water en heeft uitzicht op onze waterskibaan.

  • Privéstrand aan het water
  • Uitzicht op de waterskibaan
  • Warme inrichting
  • 10 tot 80 personen

Warme inrichting

Met een prachtige bar, gezellige zitjes en natuurlijk veel hout is de inrichting van Woodstock zonder twijfel warm en sfeervol te noemen. De ruimte kan naar uw wensen en het aantal gasten worden ingedeeld.

​Sfeervol privéterras

Rondom Woodstock ligt een prachtig zonneterras. Om het vakantiegevoel compleet te maken kleden wij het terras in de zomermaanden sfeervol aan. Uiteraard zijn er parasols aanwezig als u liever in de schaduw zit.

Op de overdekte veranda van Woodstock kunt u niet alleen heerlijk zitten, maar ook eten. Wij verzorgen daar graag een barbecue voor u en uw gasten. Op het terras is ook een loungegedeelte aanwezig waar u heerlijk kunt bijkomen van het feest.

 

Een 360º kijkje in Woodstock

Sleep met de muis elke kant op om een compleet, 360º beeld te krijgen.

Arrangementen op maat

Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest. Maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met uw gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

Lees meer

ANDERE HORECALOCATIES

Een offerte op maat?

We regelen het graag voor je

Heeft u vragen over partijen of outdoor activiteiten, dan kunt u een e-mail sturen naar: sales-ermerstrand@vthooge.nl of bellen naar 0591-564014

Neem contact op

Wat bezoekers over ons zeggen

Nieuwjaarsborrel, wij komen elk jaar weer terug!

“Sinds jaar en dag houden wij met ons personeel de nieuwjaarborrel in Woodstock op het Ermerstrand. De prachtige, sfeervolle locatie, het heerlijke eten en het uiterst vriendelijke personeel zorgen ervoor dat we altijd weer een fantastische avond hebben. En dat we dus ieder jaar weer terug komen.”

Lubo Systems, Emmen,