Snack & Go/Dol-Fijn

Een snackbar en ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn met uitzicht over het prachtige water.

Snack & Go/Dol-Fijn

Onze Snack & Go is de ideale plek voor al onze gasten om even lekker te ontspannen. Terwijl de kinderen spelen op het strand of in ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn genieten de ouders van een hapje en een drankje. Bij minder weer lekker binnen in onze gezellige Dol-Fijn en bij lekker weer op het strand.

Binnenspeelparadijs Dol-Fijn

Bent u op zoek naar een plek waar uw kinderen zich de hele dag kunnen vermaken? Een speelparadijs voor alle leeftijden? Een ruimte waar u heerlijk kunt zitten terwijl u uw kinderen toch goed in de gaten kunt houden? Kom dan naar ons binnenspeelparadijs Dol-Fijn. Reserveren is niet nodig.

Onze binnenspeeltuin

De overdekte speeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 10 jaar. Dol-Fijn heeft verschillende klim- en klautertoestellen en een grote glijbaan! Terwijl u geniet van het gelach en gejuich van uw spelende kinderen, kunt u plaats nemen op één van de zitjes van Dol-Fijn. Uiteraard kunt u daar een kop koffie drinken of iets te eten bestellen. En uw kinderen? Die zullen tussen het spelen door smullen van onze ranja en overheerlijke frietjes! Dol-Fijn is ook zeer geschikt voor kinderfeestjes.

Lekker buiten

Onze Snack & Go ligt aan het strand en heeft een fantastisch uitzicht over het meer. De veranda maakt het mogelijk om al snel naar buiten te gaan en is heerlijk beschut.

Neem contact op

Onze menukaart

Een kijkje in ons binnenspeelparadijs

Aparte hoek voor de allerkleinsten

Speciaal voor de allerkleinste kinderen van 1 t/m 3 jaar heeft binnenspeelparadijs Dol-Fijn een softplay hoek. Hier heeft u bijzonder goed zicht op uw koters en weet u zeker dat zij niet ondersteboven worden gelopen door grotere kinderen.

Kleurrijke klim- en kleutertoestellen

Het kleinere klim- en klautertoestel van Dol-Fijn is geschikt voor kinderen van 1 tot 4 jaar. Het toestel is gemaakt van zachte onderdelen en heeft een eigen ballenbak . Het grote klim- en klautertoestel van Dol-Fijn is voor kinderen van 4 tot en met 10 jaar en heeft maar liefst drie verdiepingen en een glijbaan!

Prachtige inrichting

Dol-Fijn is ingericht en gedecoreerd als onderwaterwereld. Van de grond tot en met het plafond: alles is mooi gekleurd en staat in het teken van dit thema. Wij hebben bovendien veel aandacht besteed aan details en weten dan ook zeker dat uw kinderen hun oogjes zullen uitkijken.

Entreeprijzen

De entree voor Dol-Fijn bedraagt € 5,50 per kind (1 t/m 10 jaar). Ouders, begeleiders en kinderen tot 1 jaar mogen gratis naar binnen. U kunt ook een strippenkaart kopen waarmee 11 keer gespeeld mag worden voor € 42,50. Deze kaart is niet persoonsgebonden. Dol-Fijn kan ook afgehuurd worden voor groepen kinderen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Kinderfeestjes

ANDERE HORECALOCATIES

Een offerte op maat?

We regelen het graag voor je

Heeft u vragen over partijen of outdoor activiteiten, dan kunt u een e-mail sturen naar: info@ermerstrand.nl of bellen naar 0591-564014

Neem contact op

Wat bezoekers over ons zeggen

Dit is echt leuk!! Kleinschalig dus overzichtelijk. Wij komen er graag met onze kleinkinderen, die vinden het prachtig 😍

Wilma, Facebook