De Beachclub

De locatie met een moderne inrichting, zicht op het strand en een relaxte sfeer.

De Beachclub

Onze Beachclub is een ideale feestlocatie. Gezellig én ruim. Wilt u genieten van een avond waarop alles is geregeld zodat u zich volledig op uw feest kunt richten? Dan is de Beachclub van Ermerstrand voor u de aangewezen plek.

Lekker buiten

De Beachclub ligt aan het strand en heeft een fantastisch uitzicht over het meer. De veranda maakt het mogelijk om al snel naar buiten te gaan en is heerlijk beschut.

Neem contact op

Ideaal met kinderen

Direct naast de Beachclub ligt het binnenspeelparadijs Dol-Fijn. Als de kinderen spelen dan kunnen de ouders genieten…. Ook bij besloten feesten waar veel kinderen bij zijn, kunt u er voor kiezen om Dol-Fijn te gebruiken.

Arrangementen op maat
Het team van Ermerstrand denkt graag mee over de invulling van uw feest. Maar we kunnen u ook de gehele organisatie uit handen nemen. Wilt u bijvoorbeeld een themafeest houden? Uitgebreid eten met uw gasten? Of een avondvullend programma met verschillende activiteiten? U hoeft uw wensen maar door te geven en wij gaan voor u aan de slag!

ANDERE HORECALOCATIES

Een offerte op maat?

We regelen het graag voor je.

Heeft u vragen over partijen of outdoor activiteiten, dan kunt u een e-mail sturen naar: sales-ermerstrand@vthooge.nl of bellen naar 0591-564014

Neem contact op

Wat bezoekers over ons zeggen

Het Ermerstrand is een erg mooie trouwlocatie! Het personeel is erg vriendelijk en er wordt goed meegedacht. Zeker een aanrader 🙂

Martijn en Elise, The Perfect Wedding

Communicatie was heel goed. We hebben van te voren goed kunnen aangeven wat we wilden. Er werd meegedacht. De locatie was supermooi aangekleed. Bediening top. Het eten was echt fantastisch!

Chantal en Rudy, LocatieSpotter

Wat een locatie en wat een top organisatie. Alles liep de hele dag vlekkeloos. Ook voor onze dochter en neefjes en nichtjes was het een hele mooie locatie. Met een ballenbak en al was het zeer kind vriendelijk. En het eten was ook heerlijk. Kortom een dag om nooit te vergeten!

Anne-jan en Bernadet, The Perfect Wedding