Camping Drenthe

Ermerstrand is een unieke vakantiebestemming in het noorden van Nederland. Ons recreatiepark en camping in Drenthe heeft voor alle leeftijden een geweldig aanbod. Op de groene kampeerplaatsen en in de ruime en schone (groeps)accommodaties zult u een heerlijke vakantie beleven. Ermerstrand kenmerkt zich door het grote meer midden in de bossen. Hier kan heerlijk in gezwommen worden, maar ook waterskiën is een optie. Lees snel verder en kom meer te weten over uw volgende vakantie in Drenthe!

Ruime en groene camping in Drenthe

Op onze camping in Drenthe vindt u fijne kampeerplekken voorzien van alle gemakken. We hebben fijne plekken voor als u lang wilt verblijven. Deze plekken liggen dicht bij het meer en het strand op ons park. Ook bent u van harte welkom met de camper. U kunt kamperen op de volgende plekken:

  • Kampeerplaats
  • Luxe kampeerplaats
  • Camperplaats
  • Trekkersplaats

Een unieke groepsaccommodatie in Drenthe

Komt u met een grote groep, bijvoorbeeld met uw hele familie of een sportclub? Ermerstrand heeft 3 prachtige en unieke groepsaccommodaties. Onze Lake Cabin is geschikt voor maximaal 72 personen. Het speciale aan deze Lake Cabin is, is dat deze van elkaar gescheiden kunnen worden. Zo is de Lake Cabin I geschikt voor 24 personen en de Lake Cabin II voor 48 personen. Extra fijn is dat u uitzicht heeft over ons meer.

Daarnaast hebben wij ook nog de Lake Side. Deze groepsaccommodatie ligt direct naast de Lake Cabine. Deze accommodatie is geschikt voor maximaal 26 personen. Met faciliteiten die bijdragen aan een geweldige sfeer, zoals een bar en een veranda, wordt uw verblijf een groot succes.

Wat maakt Ermerstrand zo’n speciale (vakantie)bestemming?

Ermerstrand is een vakantieplek die u niet hoeft te verlaten om een geweldige vakantie te beleven. Op onze camping in Drenthe zijn er namelijk ontzettend veel activiteiten voor jong en oud. Wat dacht u van:

  • Waterskiën
  • Indoor speeltuin
  • Top 2000 Quiz
  • En nog veel meer!

Voor of na uw activiteit kunt u terecht bij onze gezellige horeca voor een heerlijk hapje en drankje. De horeca heeft natuurlijk uitzicht over ons zwemmeer!

Partijen en zakelijk

Ermerstrand is ook uitermate geschikt voor feesten, partijen en zakelijke bijeenkomsten. Wist u dat u ook kunt trouwen bij Ermerstrand? Hiervoor hebben wij speciale arrangementen. U kunt een ceremonie houden met maximaal 350 personen en we hebben verschillende terrassen en zalen die een feest mogelijk maken.

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten.

Sandra Kemp, Schoonebeek

Heerlijk

Mooie en rustige omgeving. Waar het heerlijk tot rust komen is.

Conny Boots, Facebook

Aanrader!

Een aanrader! Heerlijk rustig! Kids hebben alle ruimte om te spelen!

Melissa Sieben, Facebook