Groepsaccommodatie Drenthe

Bent u op zoek naar een groepsaccommodatie in Drenthe voor bijvoorbeeld een familie- of vriendenweekend? Of voor een schoolkamp? Dan zit u goed bij Ermerstrand. Op ons park vindt u drie groepsaccommodaties voor maximaal 72 personen. Ook wanneer u met minder mensen komt bent u van harte welkom!

Groepsaccommodatie in Drenthe- Lake Cabin

De Lake Cabin is de grootste groepsaccommodatie van Ermerstrand. Deze is geschikt voor maximaal 72 personen en heeft alles in huis voor een fantastische tijd. Wat dacht u van een eigen bruin café, (overdekt) terras, een eigen woonkamer en meerdere badkamers. Daarnaast heeft u een schitterend uitzicht over het kenmerkende meer midden op ons park.

Het unieke aan de Lake Cabin is, is dat deze accommodatie ook opgesplitst kan worden in twee losse groepsaccommodaties voor 24 en 48 personen. Ook wanneer de Lake Cabin opgesplitst is heeft u dezelfde fijne faciliteiten als wanneer u deze groepsaccommodatie in zijn geheel betrekt.

Lake Side

Naast de Lake Cabin vindt u de Lake Side. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 26 personen en heeft 13 stapelbedden verdeeld over 5 slaapkamers. Ook in de Lake Side vindt u dezelfde fijne faciliteiten als in de Lake Cabin, zoals een sfeervolle bar en een veranda met terras. De Lake Side is een ideale accommodatie voor een gezellige tijd met elkaar!

Meer dan genoeg te doen bij Ermerstrand!

Wanneer u met een grote groep verblijft in onze groepsaccommodatie in Drenthe snappen wij dat u ook een leuke activiteit met elkaar wilt doen. Ermerstand heeft hier meer dan genoeg mogelijkheden voor. Zo hebben wij in ons meer een echt waterskibaan! Wat is er nu leuker dan met elkaar te waterskiën. Een unieke activiteit die u niet overal in Nederlant kunt doen. Daarnaast organiseren we nog meer leuke activiteiten, zoals:

  • Goet Foud Veest
  • Expeditie Robinson
  • Salsadansen

Verder kunt u bij onze verschillende horecagelegenheden terecht voor een heerlijk hapje en drankje met uitzicht over het meer. Wanneer het zomers weer is kunt u natuurlijk ook op ons zandstrand liggen aan het meer. De mogelijkheden zijn eindeloos wanneer u met elkaar verblijft in onze groepsaccommodatie in Drenthe.

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten.

Sandra Kemp, Schoonebeek

Heerlijk

Mooie en rustige omgeving. Waar het heerlijk tot rust komen is.

Conny Boots, Facebook

Aanrader!

Een aanrader! Heerlijk rustig! Kids hebben alle ruimte om te spelen!

Melissa Sieben, Facebook