Waterskibaan Ermerstrand

Waterskibaan

Momenteel is de waterskibaan gesloten.

Heeft u vragen over de waterskibaan, dan kunt u een e-mail sturen naar: sales-ermerstrand@vthooge.nl of bellen naar 0528-235000

 

Voor beginners en gevorderden!

Heb je altijd al eens willen waterskiën, of wakeboarden? Dan ontvangen de instructeurs van Ermerstrand jou graag aan de waterskibaan! Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs zullen we jou stap voor stap leren hoe jij het rondje aan de baan gaat voltooien. Dan zal je misschien denken: rondje? Dat klopt, bij ons word jij niet voort getrokken door een boot, maar door een kabel met 4 bochten, die 9 sportievelingen tegelijk voort kan trekken! Over materiaal hoef jij je geen zorgen te maken. Ski’s en een zwemvest krijg je van ons, en de rest kan je in onze waterskishop huren! Zwemdiploma A+B is verplicht.

Voor waterskiën hoef je niet te reserveren, je kunt gewoon langskomen. Zijn jullie met een grote groep, of willen jullie de baan helemaal voor jullie zelf? Kijk dan eens naar onze tarieven van de baanhuur. De baan huur is alleen buiten openings tijden af te huren .

Ben jij al gevorderd?
Kun jij al waterskiën of wakeboarden, en zoek jij nog meer uitdaging? Ook dan ben je bij Ermerstrand aan het juiste adres. Met uitdagende obstakels zoals onze ‘kicker’, een schans die jou de lucht in schiet, kun jij al je energie kwijt!

Soms is afwisseling leuk.
Heb jij even genoeg van het waterskiën of wakeboarden? Probeer dan ook eens één van de andere materialen zoals een kneeboard, een mono ski of een wakeskate.

Misschien ga jij binnenkort ook zo hard…

Tarieven & arrangementen

Voor waterskiën hoef je niet te reserveren, je kunt gewoon langskomen.

Wij starten op het hele uur.

Is de baan vol? Dan is er een uur later vast plek voor jou!

 

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen

Moet ik reserveren?

Nee, reserveren is niet nodig. Je kan tijdens de openingstijden altijd vrij in komen lopen. Als je met een grote groep komt is het wel handig om dit even aan te geven bij de Skihut. Dan kunnen wij rekening houden met jullie komst. Ook is het mogelijk om buiten openingstijden tegen een voordelig tarief de baan af te huren.

Wat is de minimale leeftijd?

Er is geen minimale leeftijd, je moet alleen wel in het bezit zijn van zwemdiploma A en B.

Ik kan helemaal niet waterskiën

Je krijgt uiteraard goeie instructies! De instructeurs van de waterskibaan vertellen jou de tips & tricks van het waterskiën of wakeboarden en staan altijd klaar om al jouw vragen te beantwoorden.

Wat moet ik doen als ik val?

Wees vooral niet bang om te vallen. Je draagt ten alle tijden een zwemvest! Zwem rustig onder de baan weg richting de kant, en loop met je ski’s terug naar de start van de waterskibaan.

Kan ik waterskiën met slecht weer?

Tijdens het waterskiën word je sowieso nat, dus regen is voor ons zeker geen reden om te stoppen. Zware storm en onweer zijn uiteraard redenen voor ons om de baan volledig stil te leggen. Dit puur uit veiligheid voor de gasten. De verloren tijd wordt uiteraard gecompenseerd!

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten.

Sandra Kemp, Schoonebeek

Ge-wel-dig

We hebben erg gelachen, leuk spel voor weinig geld. Begeleider Vincent was erg sympathiek.

Gijs Jager, Beilen

Paintball met pubers: aanrader

Paintball met pubers: aanrader. Zeer vriendelijk personeel

Tineke van Asselt, Facebook
Offerte aanvragen

Offerteaanvraag

Vul je gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vul je gegevens in en download onze brochure.