Camping Emmen

Op zoek naar een camping in Emmen? Ermerstrand is een uitstekende locatie om te kamperen in de natuur. Ontdek de mogelijkheden!

Camping Emmen: het Ermerstrand als camping voor iedereen

De camping op Ermerstrand bestaat uit meerdere velden, dus of u nu met een heel gezelschap op 1 veld wilt staan of juist met uw gezin dichtbij het water. Het is allemaal mogelijk bij Ermerstrand. De camping is back to basic, het gaat bij Ermerstrand echt om het kamperen in de natuur!  De camping op Ermerstrand bestaat uit meerdere velden, dus of u nu met een heel gezelschap op 1 veld wilt staan of juist met uw gezin dichtbij het water. Het is allemaal mogelijk bij Ermerstrand.

Ermerstrand is gelegen aan een mooi strand met verschillende eilandjes. De omgeving is sfeervol met veel natuur. Ondanks dat is het goed bereikbaar gezien de ligging aan de N34 en A37. Het park is ruim opgezet en biedt veel privacy. De omgeving biedt vele wandel – en fietsroutes.

Zoek Accommodaties en Boek Direct

Zoek en boek

Groepsaccommodaties

Vanwege het ruim opgezette park is het ook uitermate geschikt voor grotere groepen. Onze Lake Cabin 1 (24 personen) en Lake Cabin 2 (48 personen) zijn ook nog eens met elkaar te verbinden zodat dit plaats biedt aan 72 personen. Ideaal voor bedrijfsuitjes, familie of sportteams. De groepsaccommodaties liggen direct aan het strand!

Ontdek de voordelen van kamperen bij Ermerstrand!

  • Een unieke locatie aan het water
  • Rustgevende natuur in en om het park
  • Voor kleine en grote groepen
  • Speeltuinen voor de kids
  • Meer dan 50 indoor & outdoor activiteiten
  • Aansluitende arrangementen mogelijk

Contact opnemen

Onze camping is erg prijsvriendelijk en daarom populair in de regio. Neem telefonisch contact met ons op via 0591 56 40 14 of stuur een e-mail e-mail voor meer informatie over kamperen bij Ermerstrand. De medewerkers van het recreatiepark Ermerstrand staan je te allen tijde vriendelijk te woord en zetten in op een waardevolle en onvergetelijke overnachting.

Andere soort accomodaties

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten.

Sandra Kemp, Schoonebeek

Heerlijk

Mooie en rustige omgeving. Waar het heerlijk tot rust komen is.

Conny Boots, Facebook

Aanrader!

Een aanrader! Heerlijk rustig! Kids hebben alle ruimte om te spelen!

Melissa Sieben, Facebook