Overnachten

Ruime overnachtingsmogelijkheden in Emmen voor elke type gelegenheid

Lake Cabin I en Lake Cabin II

Wij zijn er beretrots op: onze sfeervolle groepsaccommodatie The Lake Cabin. Deze groepsaccommodatie is volledig opgebouwd Canadese ‘boomstammen stijl’. Dit betekent dat de cabin geheel uit hout is opgetrokken. Daarnaast ligt deze groepsaccommodatie enigszins verhoogd, waardoor u een prachtig uitzicht op het water heeft.

Met iedereen onder één dak
The Lake Cabin groepsaccommodatie kan in zijn geheel maximaal 72 personen herbergen, verdeeld over 9 slaapkamers met elk 4 stapelbedden. Het is ook mogelijk om alleen de strandzijde (48 personen verdeeld over 6 slaapkamers) of voorzijde (24 personen verdeeld over 3 slaapkamers) van de groepsaccommodatie te huren. Op deze manier kunnen zowel grote als kleinere groepen gebruik maken van de Lake Cabin.

Zoek Accommodaties en Boek Direct

Zoek en boek

De Cabin en zijn luxe

Beide delen beschikken over een eigen algemene ruimte, keuken, eetgedeelte, zithoek, gezellige bar, eigen sanitair en een veranda en/of terras. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar in de groepsaccommodatie. De strandzijde van de groepsaccommodatie heeft uitzicht over het water en grenst met zijn veranda aan het strand. Op de veranda van de voorzijde van de groepsaccommodatie heeft u uitzicht op de bosrand.

Groepsovernachtingen met een actief tintje

De accommodatie, het recreatiepark en de directe omgeving bieden u als gast voldoende mogelijkheden tot vermaak, zowel actief als passief. Van lekker ontspannen en relaxen op de ruime veranda, wandelen, fietsen in de omgeving of een spelletje spelen in de gezamenlijke ruimte tot aan waterskiën op de recreatieplas. Daarnaast kunt u ook onder andere paintballen op het eiland of klimmen, klauteren en samenwerken. Uiteraard gebeurt dit alles onder professionele begeleiding van de medewerkers van het outdoor centrum.

Neem eens een kijkje binnen in de Lake Cabins

Sleep met de muis elke kant op om een compleet, 360 graden beeld te krijgen.

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst, kunt u inchecken vanaf 16.00 uur.
Bij vertrek op zondag uiterlijk 18:00 uur uitchecken.
Alle andere dagen uitchecken om uiterlijk 10:00 uur

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten.

Sandra Kemp, Schoonebeek

Heerlijk

Mooie en rustige omgeving. Waar het heerlijk tot rust komen is.

Conny Boots, Facebook

Aanrader!

Een aanrader! Heerlijk rustig! Kids hebben alle ruimte om te spelen!

Melissa Sieben, Facebook