Overnachten

Ruime overnachtingsmogelijkheden in Emmen voor elke type gelegenheid

Lake Side

Helemaal vrijstaand overnachten met een groep? Kies dan voor onze sfeervolle groepsaccommodatie The Lake Side. Deze groepsaccommodatie staat naast de groepsaccommodatie The Lake Cabin. Ook deze accommodatie is in zijn geheel gebouwd in Canadese ‘boomstammen stijl’.

Volledig ingericht en puur genieten
The Lake Side biedt slaapplaatsen aan voor maximaal 26 personen (13 stapelbedden verdeeld over 5 slaapkamers). De groepsaccommodatie beschikt over een eigen algemene ruimte, keuken, eetgedeelte, zithoek, een gezellige bar, eigen sanitair en een veranda en/ of terras. Ook is er gratis draadloos internet beschikbaar in de groepsaccommodatie.

Zoek Accommodaties en Boek Direct

Zoek en boek

Groepsovernachtingen met een actief tintje

De accommodatie, het recreatiepark en de directe omgeving bieden u als gast voldoende mogelijkheden tot vermaak, zowel actief als passief. Van lekker ontspannen en relaxen op de ruime veranda, wandelen, fietsen in de omgeving of een spelletje spelen in de gezamenlijke ruimte tot aan waterskiën op de recreatieplas. Daarnaast kunt u ook onder andere paintballen op het eiland of klimmen, klauteren en samenwerken. Uiteraard gebeurt dit alles onder professionele begeleiding van de medewerkers van het outdoor centrum.

Inchecken en uitchecken

Op de dag van aankomst kunt u inchecken vanaf 16.00 uur. Op de dag van vertrek dient u vóór 10.00 uur ’s ochtends uit te checken.

Infomap Lake side

Voorwaarden groepen

Wat bezoekers over ons zeggen

The place to be

Geweldige locatie. Vriendelijk personeel. Lekker in het zonnetje genieten.

Sandra Kemp, Schoonebeek

Heerlijk

Mooie en rustige omgeving. Waar het heerlijk tot rust komen is.

Conny Boots, Facebook

Aanrader!

Een aanrader! Heerlijk rustig! Kids hebben alle ruimte om te spelen!

Melissa Sieben, Facebook